Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرهنگ جعفری، روز یکشنبه در جلسه شورای اسلامی تبریز با ارایه گزارشی از عملکرد پلیس راهور در این شهرستان، گفت: نقاط حادثه‌خیز تبریز شناسایی و راهکارهای آن مشخص شده و رفع این نقاط نیازمند تخصیص بودجه لازم است.

وی افزود: با توجه به افزایش فوتی‌های ناشی از تصادفات شهری، نصب دوربین در نقاط حادثه خیز می‌تواند در کنترل تردد خودروهای درون شهری و کاهش تصادفات نقش به سزایی ایفا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه دغدغه بزرگ کنونی فوتی‌های داخل شهر است که قابل قبول نیست، افزود: پلیس در هر نقطه نمی‌تواند خودروها را کنترل کند اما با نصب دوربین در نقاط مختلف شهر، تخلفات بسیار کاهش می یابد.

جانشین رییس پلیس راهور آذربایجان‌شرقی گفت: پلیس در هر نقطه نمی‌تواند رانندگان را کنترل کند ولی با نصب دوربین‌ می‌توان این کار را به راحتی و به صورت دقیق انجام داد.

سرهنگ جعفری، با بیان اینکه تصادفات منجر به فوت در کمربندی میانی تبریز قبلا زیاد بود ولی بعد از نصب دوربین تعداد تصادفات منجر به فوت به صفر رسیده است، ادامه داد: همکاری شهرداری با پلیس راهور برای نصب دوبین های کنترل سرعت ضروری است.

وی با اشاره به اینکه وضعیت پاسگاه‌های استان خوب نیست، افزود: نزدیک به هفت سال است که پاسگاه قونقا به دلیل عملیات قطارشهری تخریب شده است و در میدان فهمیده هم تنها یک کانکس برای پلیس راهور وجود دارد.

شهرداری برای تامین هزینه های پلیس راهور نیازمند ۱۰۰ میلیارد تومان است

شهردار تبریز نیز در این جلسه با بیان اینکه بر اساس قانون مصوب دولت تمام هزینه‌های راهنمایی رانندگی به جز پرداخت حقوق به شهرداری ها واگذار شده است، گفت: بر اساس این قانون شهرداری باید برای پلیس راهنمایی تبریز ساختمان احداث کند و هزینه تعمیر خودروهای آن ها را تامین کند.

عباس رنجبر، افزود: انجام این تعهدات از سوی شهرداری تبریز نیازمند حدود ۱۰۰ میلیارد تومان است که اگر این اعتبار در بودجه تامین شود، اجرای آن در کمترین زمان ممکن میسر است.

وی با بیان اینکه سهم تبریز در تمام حوزه‌ها و سطح کلان شهری کاهش یافته است، اظهار داشت: از ۱۲۰ میلیارد تومان جریمه راهنمایی و رانندگی تنها ۳۰۰ میلیون تومان به شهرداری پرداخت شده است.

رنجبر، ادامه داد: اقدامات اولیه برای اجرای تفاهم‌نامه شهرداری تبریز با راهنمایی و رانندگی انجام شده و ضروری است دوربین‌های پلاک‌خوان تحویل پلیس راهور شود.

شهرداری تبریز لایحه ای برای رفع ترافیک شهری به شورای اسلامی ارایه کند

رییس شورای اسلامی تبریز نیز در این جلسه با تاکید بر استفاده از ظرفیت بخش خصوی برای حل مشکلات ترافیکی شهر، گفت: در شهرهای دیگر با مشارکت بخش خصوصی دوربین‌های ترافیکی در سطح شهر نصب شده است.

حجت الاسلام رسول برگی، افزود: شهرداری باید تا ۲ ماه آینده لایحه‌ای به شورای اسلامی بیاورد تا ترافیک شهری که عمر و اعصاب شهروندان را تلف کرده و باعث ضرر جانی به شهروندان می‌ شود، رفع شود.

شهرداری با همکاری پلیس راهور می تواند مشکلات حوزه ترافیک تبریز را رفع کند

عضو شورای اسلامی تبریز نیز در این جلسه گفت: اگر شورا و شهرداری با پلیس راهور به یک همکاری مشترک برسند، می‌توانند مشکلات شهروندان به خصوص در حوزه ترافیک را حل و رفع کنند.

روح الله رشیدی، افزود: مصوبه کمیسیون عمران، حمل و نقل و ترافیک شورای اسلامی تبریز مبنی بر ارتقای سطح همکاری‌های پلیس راهور و شهرداری تبریز در راستای عمل به تفاهم‌نامه موجود بین این ۲ ارگان و استفاده از ظرفیت پلیس راهور است.

وی با بیان اینکه نصب دوربین تخلفات شهری و رفع سد معبر از جمله مفاد این تفاهم‌نامه است، اظهار داشت: تکلیف شورای اسلامی تعریف ردیف بودجه خاص در بودجه ۱۴۰۱ برای قرارداد با پلیس است.

شهرام دبیری، عضو شورای اسلامی تبریز نیز در این جلسه با اعلام آمادگی برای امضای تفاهم نامه با پلیس راهور، گفت: باید منابع این موضوع نیز مشخص شود و در آئین نامه اجرایی این مساله وجود دارد که شهرداری خودش باید مشارکت کند.

به گزارش ایرنا، در این جلسه مصوبه کمیسیون عمران، حمل و نقل و ترافیک شورای اسلامی تبریز مبنی بر ارتقای سطح همکاری‌های پلیس راهور و شهرداری تبریز در ارتباط با اجرای ماده ۱۰۸ قانون برنامه پنج ساله ششم بررسی شد.

طرح محدودیت ترافیکی زوج و فرد خودرویی از مهر ماه سال ۱۳۹۸ در هسته مرکزی شهر تبریز آغاز شده است.

در کلان شهر ۱.۸ میلیون نفری تبریز بیش از ۶۰۰ هزار دستگاه خودرو وجود دارد که تردد آنها هوا را آلوده کرده و علاوه بر این آلودگی صوتی و بصری نیز ایجاد می کنند؛ این در حالی است که روزانه افزون بر ۵۰ هزار دستگاه خودرو نیز از دیگر شهرستان های ۲۰ گانه آذربایجان شرقی برای انجام امور اداری و شخصی خود به این کلانشهر تردد می کنند.

برچسب‌ها شورای شهر پلیس راهور ناجا آذربایجان شرقی تبریز شهرداری تبریز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شورای شهر پلیس راهور ناجا آذربایجان شرقی شورای شهر پلیس راهور ناجا آذربایجان شرقی تبریز شهرداری تبریز شورای اسلامی تبریز شهرداری تبریز تفاهم نامه پلیس راهور نصب دوربین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۱۴۶۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در نود و یکمین جلسه شورای شهر ساری چه گذشت؟

نود و یکمین جلسه صحن علنی شورای شهر ساری با سوالاتی از سوی یکی از اعضای شورای شهر از شهردار گذشت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، نود و یکمین جلسه صحن علنی شورای شهر ساری شامگاه یکشنبه _شانزدهم اردیبهشت_ در حالی برگزار شد که سیدحسین یوسفی از اعضای شورای شهر ساری به ارائه ۱۰ سوال در موضوعاتی چون دلایل ابتر ماندن پروژه‌های نیمه تمام مثل پل تا پل، صفرآباد، ابن شهر آشوب و پیاده‌راه قارن، علت عدم راه‌اندازی کارخانه آسفالت به رغم نیاز مبرم معابر شهر به آسفالت و چالش‌هایی که به‌دنبال دارد، وضعیت قرارداد پروژه پارک جنگلی شهید نوبخت، عدم تکمیل طرح هدایت آب‌های سطحی، قانونمند کردن فرایند اخذ عوارض ارزش افزوده، فعالیت‌های فرهنگی و اعتماد به سازمان فرهنگی شهرداری و واگذاری فعالیت‌ها به این سازمان، دلایل عدم رشد سرمایه‌گذاری در شهرداری به رغم وجود سازمان سرمایه‌گذاری در شهرداری و کمیسیون سرمایه‌گذاری در شورای شهر، دلیل استفاده از یک نفر در دو شغل مهم (معاونت شهرسازی و سرپرستی شهرداری منطقه دو) و دیده نشدن نیروهای تحصیل‌کرده و متخصص بدنه شهرداری در واگذاری مسئولیت‌ها، مدیریت نحوه پرداخت تسهیلات ۱۲۰ میلیاردی بانک شهر با توجه به فرارسیدن سررسید و کمرنگ بودن حضور میدانی شهردار خصوصاً در مناطق کم برخوردار از حسین قبادی پرداخت.

پرویز شعبانی رئیس شورای اسلامی شهر ساری نیز در ابتدای این جلسه تصمیم‌گیری و نظارت را جزو وظایف ذاتی شورا عنوان و اظهار کرد: هدف از نظارت هدایت امور به سمت بهبودی است و قانون‌گذار برای امر مهم نظارت، برخی ابزارهای قانونی را در اختیار اعضای شوراها قرار داده تا با استفاده از آن به وظیفه نظارتی خود عمل کنند.

وی با تاکید بر اینکه یکی از ابزارهای نظارتی، تذکر و سوال است، افزود: اعضای شورا طبق ماده ۸۳ قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شوراها چنانچه در عملکرد شهرداری به مسئله‌ای ایراد داشته باشند، می‌توانند تذکر بدهند و اگر مفاد مربوط به تذکر رعایت نشد، موضوع را به‌صورت سوال مطرح خواهند کرد.

رئیس شورای اسلامی شهر ساری ادامه داد: تذکر و سوال در مناسباتِ اعضای شورا و شهردار، امری کاملاً طبیعی و متداول بوده و به منظور شفافیت امور، رفع کاستی‌ها و افزایش تعامل صورت می‌گیرد و نباید آن‌را به اختلاف و مُچ‌گیری تعبیر کرد.

شعبانی ضمن تشکر از زحمات شهردار و مجموعه شهرداری برای رفع مشکلات و ارتقای خدمات مطرح کرد: با همه تلاش‌هایی که صورت می‌گیرد بالاخره ضعف‌هایی هم وجود دارد و بروز کاستی‌ها در تشکیلاتی مثل شهرداری با مأموریت‌های متنوع و متعدد و بار سنگینی که بر دوش دارد، اجتناب ناپذیر است و شورا و شهرداری هر یک در حیطه تکالیف قانونی خود باید برای رفع آن همت کنند.

وی عنوان کرد: در همین راستا سید حسین یوسفی عضو شورا سوالاتی دارد که مطرح و شهردار نیز پاسخ می‌دهند و از آن‌جا که بهبود عملکرد مجموعه مدیریت شهری و جلب رضایت مردم، هدف و دغدغه مشترک شورای اسلامی شهر و شهرداری است، یقین دارم هم عضو شورا و هم شهردار با رویکرد مثبت به این موضوع نگاه کرده‌اند.

رئیس شورای اسلامی شهر ساری خاطرنشان کرد: انتظار داریم اصحاب رسانه با رویکرد منصفانه و با واقع‌گرایی به انعکاس مطلب بپردازند و به تحقق اهدافِ سازنده‌ی این سوال و جواب کمک کنند.

کد خبر 750930

دیگر خبرها

  • هزینه ۱۲ هزار میلیارد تومانی منوریل قم / چالش عبور از مقابل حرم حضرت معصومه (س) حل نشد
  • مصوبات شورای شهر تهران قابل ردیابی شد
  • در نود و یکمین جلسه شورای شهر ساری چه گذشت؟
  • در جلسه علنی شورای شهر شیراز چه گذشت؟
  • شهرداری اصفهان نسبت به کنترل سگ‌های ولگرد اقدام کند
  • سامانه پایش اجرای مصوبات شورای شهر تهران رونمایی شد
  • رونمایی از سامانه پایش اجرای مصوبات شورای شهر تهران | معاون شهردار: نظارت گریز نیستیم
  • چه کسانی در دوم انتخابات مجلس می‌توانند شرکت کنند؟/ اعتبارنامه منتخبان مجلس و خبرگان رهبری با طراحی جدید ارائه خواهد شد/ همه شعب اخذ رای امکان برخط بودن را دارند و استعلام‌ها به صورت برخط انجام می شود/ از بین ۹۰ نامزد در دور دوم انتخابات مجلس، ۲۵ نفر هم ا
  • دخل و خرج شهرداری تهران زیر ذره بین شورا
  • افزایش تعرفه‌های امکان ورزشی شهرداری تهران در سال ۱۴۰۳